Supercool nieuws (lekker bij deze temperaturen)

Sorry dat deze blog zo lang op zich liet wachten. Maar het is lekker druk met CosyFood en we hebben twee weken op een Duitse berg gezeten. Daarover later meer. Nu eerst het coole nieuws!

Gisteren ontving ik een mail van BoekScout. Ze bleken mijn boek te hebben aangeboden bij NBD Biblion, een overkoepelende inkooporganisatie van bibliotheken. En 'Ontploffingsgevaar' is geaccepteerd! Dat houdt in dat mijn boek binnenkort ook in alle Nederlandse bibliotheken verkrijgbaar is. Een recensent heeft er een stukje bij geschreven, waarvan ik een korte indruk zal geven: Na een paar hoofdstukken kwam het boek lekker op gang. De hoofdpersonen kregen weinig diepgang, maar hij vond het een vermakelijke thriller.

Nou, dat vind ik helemaal geen gekke recensie voor een debuut. Ik vind het al een enorm compliment dat ze het bibliotheekwaardig vinden. In het Twentse Lifestylemagazine 'TwenteLife' wordt komend nummer ook kort aandacht besteed aan 'Ontploffingsgevaar' en via hun Facebookpagina geven ze een exemplaar weg. Het is een eer dat ook dit luxe magazine zelf interesse toonde.

Verder mocht ik nieuwe fanmail van beeldend kunstenaar Renaud Belamour Caprice ontvangen. Hij maakt de mooiste Mail Art! Op de afbeelding bij deze blog is een foto te zien van de prachtige envelop. Dit was de tweede brief van zijn hand die ik in mijn brievenbus vond. Beide enveloppen bevatten een prachtige persoonlijke brief met hersenspinsels van zijn kant. Er zitten geniale ideeën bij, die ik goed zal bewaren voor inspiratie van eventuele volgende boeken.

En die sluit ik inmiddels zeker niet meer uit. Tijdens onze vakantie op een boerderij in Beieren drong Samantha zich ineens aan me op. Het was niet mijn bedoeling om een vervolg op het eerste boek te schrijven, maar Samantha denkt daar duidelijk anders over. Op de boerderij heerste een serene rust. Er was geen wifi, wél superslecht bereik. Gelukkig hadden ze geiten, paarden, kippen, een basketbalnet, pingpongtafel en heel veel ruimte om de boerderij waar de kinderen verstoppertje konden doen. Ook lezen en puzzelboekjes bleken ineens erg interessant. En ik voel me tegenwoordig de SpongeBob Monopoly kampioen, want als het weer iets minder was vond dit spel gretig aftrek. Deze plek is in ieder geval een aanrader!

Af en toe borrelde de inspiratie op en ging ik met mijn schrijfblok op een bankje in de zon zitten. Daar is Samantha herboren. Ik zal nog niet te veel verklappen, maar haar revalidatie verliep voorspoediger dan voorzien. En ze weigert uit mijn hoofd te vertrekken. Als het leven iets normaler wordt en iedereen weer naar school gaat, denk ik wel rust te kunnen vinden om mijn ideeën uit te werken. Het begin van de rode draad is in ieder geval weer gesponnen.

Ik vind het heel lief dat jullie mijn blog zo trouw blijven volgen. Dit keer voelde ik me er bijna schuldig over dat het zo lang duurde voor er iets nieuws te lezen was. Geniet van jullie weekend!

Liefs, Wendy


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Oh wauw, wat gaaf weer allemaal! Dat tweede boek moet er zeker komen!
En nog wel meer! ????
Marjon, op 15-08-20
Lief! Ik ga mijn best doen...

Supercool nieuws (lekker bij deze temperaturen)

Gekkenhuis

Fantastisch nieuws!

Deadline

Vol enthousiasme mishandel ik mijn toetsenbord

De Zelfpers