Wow!

Wow! Wat een overweldigende dag. Het is maar goed dat ik vandaag vrij had en niet veel hoefde. Ik loop al de hele dag met een glimlach op mijn gezicht rond. Dat begon gisteren al, toen er een artikel over mijn boek in de Glimlach van Oldenzaal stond.

Vandaag groeide die lach alleen maar, want er stond een behoorlijk groot artikel met een leuke foto in de Tubantia. En dat terwijl foto's en ik over het algemeen niet zo'n goede combinatie zijn. Topfotograaf! Het artikel ging ook over mijn taarten en CosyFood, dus ze wilden een taart en boeken op de foto. Die taart heb ik later aan de fotograaf meegegeven. Als we alles zelf opeten groeien we dicht!

Vanmiddag bleek er zelfs een artikeltje in de Bornse Courant te staan. Blijkbaar zit ik nu hardop te grinniken, want mijn zoon vraagt waarom ik moet lachen. Die lach gaat vandaag dus niet meer van mijn gezicht ;-). Al deze aandacht had ik totaal niet verwacht, maar het is natuurlijk superleuk!

Bij de boekhandel in Lekkerkerk hangt inmiddels een grote poster op de deur. Hoe gaaf is dat! Binnenkort zal ik de krant in die regio even benaderen. Misschien vinden ze het daar ook wel interessant om een stukje te plaatsen, omdat het verhaal zich voor een groot deel afspeelt in de Krimpenerwaard. Er is natuurlijk wel een persbericht gestuurd naar de media in die omgeving, maar daar was niet uit op te maken dat lezers bepaalde locaties uit die regio zouden kunnen herkennen.

Ik lach nog even verder!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Wow!

Gekkenhuis

Fantastisch nieuws!

Deadline

Vol enthousiasme mishandel ik mijn toetsenbord

De Zelfpers