Rare gedachtenkronkel

'Ontploffingsgevaar' wordt zo goed ontvangen, dat ik serieus overweeg om aan een tweede boek te beginnen. De ideeën ploppen al onverwacht op in mijn gedachten. En mysterieuze plekken tijdens lange wandelingen zorgen voor kriebels en nieuwe inspiratie.

Nu heb ik een leuk idee om jullie als lezer actief bij het volgende boek te betrekken. Niet iedereen zal zich aangesproken voelen, maar ik weet zeker dat een aantal van jullie deze gedachtenkronkel kunnen waarderen. Hoe leuk zal het zijn als jullie zelf namen voor personages aan kunnen dragen. Of plaatsen die je triggeren, verhalen van nu of vroeger waar je fantasie van op hol slaat. Spannende plekken met een boeiend achterliggend verhaal. Van een aantal lezers heb ik gehoord dat ze bepaalde plaatsen waar het verhaal zich afspeelt, dachten te herkennen. Ik zal een bericht met jullie delen om het enthousiasme duidelijk te maken:


Hoi Wendy, gisteren kwam (eindelijk, haha) je boek binnen! Wat een mooie cover! Natuurlijk gelijk in begonnen, en zojuist heb ik hem weggelegd... uitgelezen. Wat een lekker boek om buiten in de tuin te lezen! Spannend verhaal, leuke intriges, en voor mij vooral: wat een beeldende omgeving!! Moest echt lachen, de polderweggetjes, de loet, het kanocentrum, de hertjes, geweldig! Lekkerkerk wordt natuurlijk niet genoemd, en het zou ook zomaar krimpen of bergambacht kunnen zijn geweest, maar ik kon het me hier in Lekkerkerk helemaal voorstellen 😃. Echt top dat je hebt gedurfd je manuscript nogmaals aan te bieden. Ik ben er blij mee,ik hou wel van een lekker boek. En nu wachten op een nieuw boek!

Ik kan niet garanderen dat alle ideeën in het boek verwerkt zullen worden en ik vraag het niet omdat ik zelf geen inspiratie heb. Maar ik ben gewoon benieuwd naar de dingen die zich in jullie hoofd afspelen...

Het lijkt me leuk om van jullie te horen!

Je mag me ook altijd mailen: weerland@gmail.com


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Rare gedachtenkronkel

Gekkenhuis

Fantastisch nieuws!

Deadline

Vol enthousiasme mishandel ik mijn toetsenbord

De Zelfpers