Gekkenhuis

Wat ben ik in een heerlijke hysterische tijd beland. Het verbaast me wederom wat een boek teweeg kan brengen. De reacties zijn tot nu toe heel positief en de interviews vorige week waren erg gezellig. Er heeft al een stukje in de Tubantia gestaan en vandaag staat er zelfs een artikel op de voorpagina van de Glimlach van Twente. Wat een verrassing, want ik dacht dat het gewoon tekstje ergens binnenin de krant zou zijn!

Vorige week was ik ook op de radio. Telefoneren is al niet zo mijn ding en als ik dan ook nog op de radio kom, zorgt dat toch voor lichte stress. Maar het was een superleuk gesprek; het liep makkelijk. Zelf heb ik er, zoals vele mensen met mij, moeite mee om mezelf terug te horen. Maar voor jullie is hier de link zodat je het gesprek op TwenteFM terug kan luisteren als je dat leuk vindt: https://twentefm.nl/ietsgemist/14479/het-nieuwe-boek-van-wendy-eerland-oldenzaal.html. Volgens mij klonk het redelijk relaxed, hoewel ik na het gesprek nog even na zat te shaken.

Het boek is inmiddels in alle boekhandels in Oldenzaal verkrijgbaar. Ik weet niet of ze het allemaal al in huis hebben, maar de meesten hebben het in ieder geval wel besteld. En hoe leuk is het dat mijn boek tevoorschijn komt als ik mijn eigen naam intik bij bol.com. Onwaarschijnlijk leuk en bijzonder!

Ik ben dankbaar voor alle publiciteit tot nu toe en ik hoop dat jullie allemaal gaan genieten van dit nieuwe avontuur van Samantha. Mijn gevoelens voor haar zijn inmiddels een stuk zachter geworden door de ontwikkeling die ze in dit boek doormaakt. Het is wel grappig dat een lezer ook aangaf zelfs een soort van sympathie voor haar te voelen aan het einde van het verhaal. Dat was precies het gevoel dat ik zelf ook had!

Dus misschien is ze helemaal zo slecht nog niet, zoals ook al op de achterflap staat. Verder zal ik niets spoilen. Veel leesplezier allemaal! En geniet nog even van de vakantie...

Liefs, Wendy


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Gekkenhuis

Gekkenhuis

Fantastisch nieuws!

Deadline

Vol enthousiasme mishandel ik mijn toetsenbord

De Zelfpers