Deadline

Wat een heerlijke, maar hectische tijd is er aangebroken. Vorige week kreeg ik een telefoontje van de uitgever. Ze zijn dolenthousiast over mijn nieuwe thriller 'De zelfpers' en daarom zal deze op vrijdag 23 juli al verschijnen.

Inmiddels heb ik nog minder dan twee weken tot de deadline, dus het is een spannende periode. Niet alleen moet ik het hele manuscript nog een keer doorlopen. Er moet ook een cover voor het boek worden bedacht (gelukt!), een ondertitel en ik moet een leuke foto voor de achterkant aanleveren (wat niet meevalt, want de camera houdt over het algemeen niet zo van mij). In het kader van dit laatste punt heb ik dit keer een fotograaf en een visagist/kapper in de arm genomen. Soms moet je het jezelf niet te moeilijk maken... Dankzij Kitty van Sjiek photo&film en Marijke van Studio Flexxup is het resultaat in mijn ogen fantastisch geworden!

Ik kan niet wachten tot het 23 juli is en ik ook dit boek weer in mijn handen mag houden. Hopelijk zullen jullie ook van dit vervolg op 'Ontploffingsgevaar' genieten. Samantha ontwaakt uit haar coma en komt onder zware bewaking in een revalidatiecentrum terecht. Zodra ze genoeg hersteld is, zal ze worden overgebracht naar een penitentiaire inrichting voor vrouwen. Maar dat is ze zeker niet van plan. Ze gaat nog liever dood en strijdt voor haar vrijheid, waarbij ze over lijken gaat.

De boeken kunnen ook goed los van elkaar gelezen worden. Voor de liefhebbers die in de buurt van Oldenzaal wonen en niet willen wachten, leg ik thuis een flinke stapel klaar. Het lijkt me heerlijk om jullie allemaal weer te zien!

Hopelijk zal er dit keer qua promotie meer mogelijk zijn nu de corona-regels wat versoepeld gaan worden. In de bibliotheek van Oldenzaal gaat er in het najaar waarschijnlijk ook iets leuks gebeuren...

Heel veel liefs, Wendy


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Deadline

Gekkenhuis

Fantastisch nieuws!

Deadline

Vol enthousiasme mishandel ik mijn toetsenbord

De Zelfpers